#LaminaSolidaria100de100


Info català/castellano:
Amb l'immens desig i necessitat de poder ajudar als refugiats he emprés aquesta petita acció artística. Una a una, he començat a traçar a mà una sèrie de cent làmines del meu poema: "flors als ulls: mans plenes de somnis". El 100% dels diners que recapti amb elles aniran directes a un dels grups de cors voluntaris que estan actuant sobre el terreny: l'associació REFUGEE CARE. Si vols una de les obres i així poder participar en l'acció, t'explico les passes a seguir:

1) Escriu-me un e-mail al correu electrònic que he creat per l'ocasió: laminasolidaria@gmail.com. En ell especifica'm el teu nom i on podries recollir la làmina: a Bateau Lune (Barcelona), a Kiva (Sant Cugat del Vallés) o a El Petit tresor (Vic)- tres famílies a les que agraeixo molt que s'hagin sumat a la causa!-. Si vius molt lluny d'aquestes tres "llars", comenta-m'ho al correu i busquem una alternativa.

2) A mesura que vagi rebent mails em posaré en contacte amb els cent primers que m'hagueu escrit per confirmar-vos que una de les làmines és vostre i per adjuntar-vos les dades bancàries de l'Associació. 

3) Ingrés: el preu inicial de la làmina solidaria és de 12 euros! Però a partir d'aquí, tothom és lliure d'incrementar l'aportació i ingressar més a favor de la causa si pot o ho desitja.

4) Ja amb el comprovant de l'ingrés a la mà podreu dirigir-vos al punt de recollida i canviar-lo per la làmina. A Bateau Lune, a Kiva i a El Petit Tresor tindran un llistat amb els vostres noms.

I això és tot... Tant de bo aquest granet de sorra serveixi, família. 
I les roselles i els globus s'estenguin fins als que més ho necessiten... 

Gràcies de tot cor per participar i compartir.


*

Con el inmenso deseo y necesidad de ayudar a los refugiados he impulsado esta pequeña acción artística: he empezado a trazar a mano una serie de 100 láminas de mi poema ilustrado "flors als ulls: mans plenes de somnis" (también disponible en castellano: "flores en los ojos: manos llenas de sueños"). El 100% del dinero que recaude será destinado a uno de los grupos de corazones voluntarios que están actuando sobre el terreno: la asociación REFUGEE CARE. Si quieres una de las obras y así poder participar en la acción, te explico los pasos a seguir:

1) Escríbeme un mail al correo electrónico que he creado para la ocasión: laminasolidaria@gmail.com. En él especifícame por favor tu nombre y dónde podrías recoger la lámina: en Bateau Lune (Barcelona), en Kiva (Sant Cugat) o en El Petit Tresor (Vic) -tres famílias a quienes agradezco infinitamente que se hayan sumado a la causa-. Si vives muy lejos de estos tres "hogares", coméntamelo en el correo y buscamos una alternativa.

2) A medida que vaya recibiendo vuestros correos me iré poniendo en contacto con los cien primeros que me hayáis escrito para confirmar que la lámina es vuestra, y os añadiré los datos de REFUGEE CARE.

3) El ingreso: el precio inicial de la lámina solidaria es de 12 euros. Pero a partir de aquí todos sóis libres de incrementar la aportación e ingresar más a favor de la causa si podéis o queréis.

4) Ya con el comprobante del ingreso en mano podréis cambiar-lo por la lámina en el sitio acordado. En Bateau Lune, Kiva y El Petit Tresor tendrán un listado con vuestro nombre.

Y eso es todo... Ojalá este granito de arena sirva, familia. 
Y las amapolas y los globos se extiendan hacia los que más lo necesitan...
Gracias de corazón por participar y compartir.