Gràcies, fill * Gracias, hijo

D'aquí a unes horetes en faràs ​nou.
Començaràs un nou cicle, una nova volta al sol.
I la mama et vol felicitar, però també et vol donar les gràcies.

Sí... potser ara inclinaràs una miqueta el cap, aixecaràs les celles i amb aquella teva mitja riatlla em preguntaràs, <<gràcies per qué?>>. Però deixa'm que t'ho expliqui.


Gràcies per seguir sent un nen. Per no retenir en les teves passes ​qualsevol dolor, pes o desenga​ny que ​les circumstàncies​ t’hagin despertat al llarg de tots aquests anys. Per transformar l'hivern de les nostres vides, en una eterna primavera. Per fer realitat, instant a instant, allò que un dia em vas dir: <<no s’enfada el cor, mama: ho fa el cap>>.

Gràcies per seguir sent el petit mag que creu en el present i s’hi embruta, fins convertir-se en croqueta; que crea eines per pujar fins als cims ​i inventa joguines per fer riure l’aborriment… o que es pregunta on van els estels quan es fa de dia per després trobar-los a tot arreu.

Gràcies, també, per -sense pretendre-ho-, desfer tots els meus límits i posar continuament en el meu camí aquella darrera engruneta de pa. O per quedar-te en silenci, si aquesta és la teva paraula triada. O per compartir-me amb mesura o desmesura totes les teves emocions. O per ser valent a l’hora d'expressar <<no puc>> quan no pots, <<no vull>> quan no vols, i per plorar quan a dins et plora el món.

Gràcies per demanar a cor obert una abraçada quan la necessites. Per venir a fer-me pessigolles (amb els ulls o les mans) quan intueixes que jo les necessito. I per cel·lebrar totes les petites victòries que hem viscut i vivim quan res sembla succeïr.

Però, per damunt de tot, fill...: gràcies per ser lliure naturalesa.

Perquè ETS.
Perquè BATEGUES.
Perquè RESPIRES.

I amb això, tots els que t’estimem... ja som eternament feliços.

Per molts anys, V​ida.
#Autoretrat#bymysonMarc 

***
En unas horitas cumplirás nueve años.
Empezarás un nuevo ciclo, una nueva vuelta al sol.
Y mamá te quiere felicitar pero también darte las gracias.

Sí… tal vez ahora inclinarás la cabeza hacia un lado, me mirarás de reojo y me dirás, medio riendo… <<¿gracias por qué, mama?>>. Pero quiero explicártelo.

Gracias por seguir siendo un niño. Por no retener en tus pasos cualquier dolor, peso o desengaño que las circunstancias te hayan despertado a lo largo de todos estos años. Por transformar el invierno de nuestras vidas en una eterna primavera. Por hacer realidad, instante a instante, aquello que un día me dijiste: <<no se enfada el corazón, mamá: lo hace la cabeza>>.

Gracias por seguir siendo el niño que cree en la vida y se revuelve en ella, hasta convertirse en croqueta; que crea herramientas para subir heladas cuestas e inventa juguetes para hacer reír al aburrimiento... o que se pregunta dónde van las estrellas cuando se hace de día para luego encontrarlas en cualquier lugar.

Gracias, también, por -sin pretenderlo-, deshacer todos mis límites y poner en mi camino, continuamente, aquella última miga de pan. O por quedarte en silencio, si esta es tu palabra escogida. O por compartirme con medida o sin medida, todas tus emociones. O por ser valiente a la hora de decir <<no puedo>> cuando no puedes, <<no quiero>> cuando no quieres, y por llorar, cuando dentro te llora el mundo.

Gracias, también, por pedir a corazón abierto un abrazo cuando lo necesitas. Por venir a hacerme cosquillas (con los ojos o las manos) cuando intuyes que las necesito. Y por celebrar solo o acompañado todas las pequeñas victorias que hemos vivido y vivimos, cuando nada parece suceder.

Pero, por encima de todo, hijo: gracias por ser naturaleza.

Porque ERES.
Porque RESPIRAS.
Porque LATES.

Y con ello, todos los que te amamos... ya somos eternamente felices.
Por muchos años, Vida.